Contact opnemen

Object reference not set to an instance of an object.

010 754 15 15 (WOT)

Wijkondersteuningsteams in Schiedam

U weet zelf vaak het beste wat goed is voor uzelf of uw gezin. En komt u er niet uit, dan zoekt u informatie, advies of hulp - bijvoorbeeld bij uw familie, buren, vrienden, de sportvereniging, uw kerk of moskee. Maar soms is een situatie te ingewikkeld. Dan kunt u naar uw WijkOndersteuningsTeam.

Samen met het WOT legt u de vinger op de zere plek. Het WOT probeert, altijd samen met u en mensen uit uw omgeving, het probleem op te lossen. Het WOT is uw toegang tot professionele hulpverleners. Bij het WOT hebt u een vast contactpersoon. Het WOT behandelt uw hulpvraag vertrouwelijk.

In Schiedam zijn 6 WOT’s actief. Woont u in Nieuwland, dan bent u wellicht al eens binnengelopen op het eerste WOT op het Dreesplein.

U kunt contact opnemen met uw WOT. Telefonisch via 010 - 754 1515 (doordeweeks van 8.00 - 20.00 uur) en via de mail: info@wotschiedam.nl.


Het WOT is een samenwerkingsverband tussen MEE Rotterdam Rijnmond, MDNW, SWS Welzijn, Flexus Jeugdplein, Pameijer, Trivium Lindenhof en Bureau Jeugdzorg in Nieuwland en de gemeente Schiedam.
schiedam.png

Diensten in deze gemeente

Sociale kaarten wijzen u de weg

Landelijk is er Sociale Kaart Nederland die burgers en professionals met een sociale kaart ondersteunt. Deze Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.