Contact opnemen

Object reference not set to an instance of an object.

06 43 99 57 80 Spreekuur ma t/m wo 9.00 - 10.00 uur.

 

 

 

Waar kan je met welke vraag naar toe in Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs?

Opvoeden en opgroeien

Voor uw vragen over opvoeden en opgroeien voor kinderen van 0-18 jaar kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Informatie over bereikbaarheid en contactgegevens vindt u via deze link: https://centrumvoorjeugdengezin.nl/locaties/lansingerland/

Is er voor uw zoon of dochter meer hulp en ondersteuning nodig bijvoorbeeld vanwege en beperking of psychische problemen? Dan kunt u contact opnemen met het Team Jeugd. Dit team werkt samen met de gemeente en het CJG. Informatie over bereikbaarheid en contactgegevens vindt u via deze link: https://www.lansingerland.nl/opgroeien-0-tot-18-jaar/opvoeden-en-ouderschap-0-18-jaar/team-jeugd/

Heeft u ondersteuning nodig bij het verkrijgen van de juiste hulp? Heeft u of uw kind een beperking en wilt u graag dat een cliëntondersteuner u ondersteunt? Dan is er cliëntondersteuning vanuit MEE beschikbaar (zie onderaan deze pagina).

 

Werk en inkomen

Heeft u inkomensondersteuning nodig of zoekt u beschut of aangepast werk? U kunt hiervoor terecht bij de gemeente Lansingerland. Via deze link vindt u informatie hoe u dit aanvraagt en vindt u contact gegevens. Zie: https://www.lansingerland.nl/werken-en-leven-18-67-jaar/
Ook voor informatie over geldzaken en administratie kunt u terecht op de website van de gemeente Lansingerland. Als u een beperking heeft en u heeft hulp nodig bij het verkrijgen van de juiste hulp dan is de cliëntondersteuner van MEE beschikbaar (zie onderaan deze pagina).

Clientondersteuning

Voor burgers van 0-100 jaar met een beperking is cliëntondersteuning vanuit MEE beschikbaar. Heeft u ondersteuning nodig bij het verkrijgen van de juiste hulp? Of heeft u ondersteuning nodig bij het contact met de gemeente Lansingerland? Heeft u kortdurende hulp nodig? Dan staan de cliëntondersteuners van MEE Rotterdam Rijnmond voor u klaar. De cliëntondersteuners in Lansingerland werken onafhankelijk en staan altijd naast u. Voor vragen en aanmeldingen neemt u contact op met de Informatielijn van MEE Rotterdam Rijnmond. Onze informatielijn is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op 010 282 11 11.

Wmo-voorziening

Bent u 18 jaar of ouder en heeft u hulp nodig bij het zelfstandig wonen of het zelfstandig reizen? Neem contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 010. Wanneer er een voorziening op maat nodig is dan komt er iemand bij u langs om uw situatie en de mogelijkheden te bespreken.
Heeft u ondersteuning nodig bij het verkrijgen van de juiste hulp? Dan is er cliëntondersteuning beschikbaar (zie onderaan deze pagina). 

 

MEE Rijnmond in gezondheidscentrum 't Mozaïek

Boerhaavestraat 7
2652 EP BERKEL EN RODENRIJS
T 06 43 99 57 80 
Spreekuur maandag t/m woensdag 9.00 - 10.00 uur. Helaas zijn we vanwege de huidige Coronamaatregelen niet aanwezig op kantoor voor de inloopspreekuren.

Buiten die tijden kunt u bellen naar ons hoofdkantoor op 010 282 11 11.
Mail: lansingerland@meerijnmond.nl
Lansingerland

Diensten in deze gemeente

Sociale kaarten wijzen u de weg

Landelijk is er Sociale Kaart Nederland die burgers en professionals met een sociale kaart ondersteunt. Deze Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.