Contact opnemen

Object reference not set to an instance of an object.

010 282 11 11 (ma-vr 9-17)

Wijkteams in Barendrecht

Wijkteams

In Barendrecht zijn vier wijkteams actief. Als u informatie, advies en/of ondersteuning nodig heeft op het gebied van opvoeden, welzijn, zorg, werk en inkomen kan het wijkteam u ondersteunen. In de wijkteams werken deskundigen op het gebied van onder andere opvoedvragen, ouderenproblematiek, wonen, mantelzorg, werk, relatieproblemen, eenzaamheid, schulden en huiselijk geweld.

De medewerker van het wijkteam ondersteunt u bij het duidelijk krijgen van uw vraag of probleem. Samen onderzoekt u wie kan helpen bij de beantwoording van uw vragen of de oplossing van uw problemen. In eerste instantie kijkt u wat u zelf kunt doen, wat u samen met familie, buren en vrienden kunt oplossen en waar ondersteuning vanuit het wijkteam gewenst is. Als specialistische zorg nodig is, begeleiden wij u in het vinden hiervan. Wij kennen ook de organisaties in uw omgeving die iets zouden kunnen betekenen. Het wijkteam behandelt alle aanvragen vertrouwelijk. Aan de dienstverlening door het wijkteam zijn geen kosten verbonden.

Inloopspreekuren

De wijkteams zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 0180, maar u kunt ook het (aan)meldformulier invullen. Tijdens de inloopspreekuren is op de volgende locaties altijd een medewerker van het team fysiek aanwezig om uw vragen te beantwoorden:

Wijkteam 1 (postcode 2991)

Inloopspreekuur: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 10.00 uur.
Locatie: Kruidentuin 8a, gebouw van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Wijkteam 2 (postcode 2992)

Inloopspreekuur: maandag t/m vrijdag 9.00 - 10.00 uur.
Locatie: Kruidentuin 8a, gebouw van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Wijkteam 3 (postcode 2993)

Inloopspreekuur: elke maandag en woensdag van 9.00 - 10.00 uur.
Locatie: Veiligheidspost, Middeldijkerplein 1.

Wijkteam 4 (postcode 2994)

Inloopspreekuur: elke maandag en woensdag van 9.00 - 10.00 uur.
Locatie: Veiligheidspost, Middeldijkerplein 1.

barendrecht.png

Diensten in deze gemeente

Sociale kaarten wijzen u de weg

Landelijk is er Sociale Kaart Nederland die burgers en professionals met een sociale kaart ondersteunt. Deze Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.