gids arbeidscoach

Arbeidscoach

MEE begeleidt in een aantal gemeenten mensen met een beperking en een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan of dagbesteding. MEE zorgt dat zij deze baan ook kunnen behouden.

Lees meer ...
toekomstcoach

Toekomstcoach

Onderstaande informatie is alleen voor professionals. Op een aantal scholen in Rotterdam is MEE al actief met dit concept. Het organiseren van je toekomst vraagt inzicht en inzet. Hieraan ontbreekt het juist vaak bij kwetsbare jongeren. De Toekomstcoach van MEE helpt jongeren tussen de 16 en 27 jaar de touwtjes in handen te nemen en hun toekomst vorm te geven.

Lees meer ...
waakvlam

Waakvlam

MEE werkt aan de doorontwikkeling van de dienstverlening in de wijkteamondersteuning. Dit doen wij onder meer door het ontwikkelen van waakvlamondersteuning. Er is een proeftuin gestart in Delfshaven (in samenwerking met WMO Radar) en in Hillesluis en Kralingen Crooswijk.

Lees meer ...
leefmee

Project LeefMEE

Het VHRR start samen met MEE Rotterdam project LeefMEE waarin voor bijzondere groepen een mentor (ook wel levensloopconsulent genoemd) wordt ingezet. De komende 2 jaar krijgen 15 cliënten met een licht verstandelijke beperking (lvb) (HIT-groep) en 15 cliënten met lvb (EPA-groep) een mentor.

Lees meer ...

Contact met MEE 

Met hulp- of ondersteuningsvragen kunt u maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.00 uur bellen naar: 
010 282 11 11
Ook professionals en doorverwijzers kunnen van deze informatielijn gebruikmaken. 

Sociale kaart Nederland wijst u de weg

MEE ondersteunt, in samenwerking met Isatis Care, burgers en professionals met Sociale Kaart Nederland. De Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen. Meer informatie->