Uitleg van de dienst

geen

De sportconsulenten en buurtsportcoaches van MEE maken deel uit van het samenwerkingsverband Rotterdam Sport op Maat en zijn er voor alle mensen met een beperking of een chronische ziekte die een vraag hebben over sport. Dankzij hun ervaring en netwerk in de regio vinden de sportconsulenten voor iedereen die wil sporten een leuke en passende vereniging. SportMEE denkt mee over alle aspecten die te maken hebben met het sporten: van de sport zelf en de vereniging tot het vervoer van en naar de sportactiviteit en de bekostiging van de contributie.

Lees verder
 

Het totale sportaanbod van Rotterdam kunt u vinden op: Rotterdam Sport 

Rotterdam Sport op Maat

Rotterdam Sport op Maat is het loket voor vragen over sporten met een beperking in Rotterdam. Zowel individuen als organisaties die iets met sport voor mensen met een beperking willen, kunnen bij Sport op Maat terecht. Rotterdam Sport op Maat is een netwerkorganisatie waarbij meerdere organisaties zijn aangesloten en vanuit hun eigen kracht werken aan de doelstellingen van Sport op Maat. MEE Rotterdam Rijnmond is verantwoordelijk voor de individuele begeleiding naar sport voor inwoners van Rotterdam. Andere partners van Sport op Maat zijn o.a. Rijndam revalidatiecentrum, Rotterdam Topsport, Rotterdam Sportsupport en Pameijer. 


Andere diensten in gemeente

  • Wijkteammedewerkers van MEE

    MEE Rotterdam levert vanaf 2018 wijkteammedewerkers aan alle 44 wijkteams van de gemeente Rotterdam. Deze medewerkers zijn opgeleid als cliëntondersteuners voor mensen met een beperking. In de wijkteams vervullen ze de functie van generalist met als taakaccent Mensen met een beperking. Bekijk dienst

  • Cliëntondersteuning Wet langdurige zorg

    Heeft u een Wlz-indicatie en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of heeft u misschien al zorg bij een zorgaanbieder, maar wilt u die veranderen of bent u daar niet tevreden over? U kunt terecht bij MEE. Bekijk dienst

meerotterdam-logo.png

Sociale kaarten wijzen u de weg

Landelijk is er Sociale Kaart Nederland die burgers en professionals met een sociale kaart ondersteunt. Deze Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.