Uitleg van de dienst

Zorg- & onderwijsspecialisten

De zorg- & onderwijsspecialisten van MEE helpen Rotterdamse kinderen die op school dreigen vast te lopen in hun ontwikkeling door een brug te slaan tussen zorg en onderwijs.

Hierbij werken we samen met ouders, school, samenwerkingsverbanden, gemeente Rotterdam en andere betrokken hulpverlening om tot een integraal plan te komen.

Wat de zorg- & onderwijsspecialisten doen

Informatie:


Andere diensten in gemeente

  • Cliëntondersteuning in wijkteams

    Kerntaken binnen de cliëntondersteuning zijn: verstrekking van informatie en advies, vraagverduidelijking, kortdurende ondersteuning en bevordering van zelfredzaamheid en casusregie. Bekijk dienst

  • Cliëntondersteuning Wet langdurige zorg

    Heb je een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz) en heb je vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of heb je al zorg bij een zorgaanbieder, maar wil je die veranderen of ben je daar niet tevreden over? Kom naar MEE. Bekijk dienst

Sociale kaarten wijzen u de weg

Landelijk is er Sociale Kaart Nederland die burgers en professionals met een sociale kaart ondersteunt. Deze Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.