Uitleg van de dienst

geen

MEE biedt de training Regie over je leven voor jongeren met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Als je lichaam niet meer doet wat je wilt, kan dat een flinke aanslag zijn op je zelfvertrouwen. Je ziet er misschien (ineens) anders uit, voelt je anders, of je kunt niet alles meer zelf. De training Regie over eigen leven is een training die helpt om je zelfvertrouwen weer terug te krijgen. De training begeleidt je op weg naar zelfstandigheid. Want, dat je af en toe hulp nodig hebt, betekent niet dat je afhankelijk moet zijn. Het blijft jouw leven en jij blijft de baas.

Voor wie?
Regie over eigen leven is een training voor iedereen tussen 16 en 25 jaar van wie het lijf niet meer doet wat het moet doen.

 


Andere diensten in gemeente

  • Cliëntondersteuning in wijkteams

    Kerntaken binnen de cliëntondersteuning zijn: verstrekking van informatie en advies, vraagverduidelijking, kortdurende ondersteuning en bevordering van zelfredzaamheid en casusregie. Bekijk dienst

  • Cliëntondersteuning Wet langdurige zorg

    Heeft u een Wlz-indicatie en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of heeft u misschien al zorg bij een zorgaanbieder, maar wilt u die veranderen of bent u daar niet tevreden over? U kunt terecht bij MEE. Bekijk dienst

Wil je meer informatie over de training?
Neem contact op met Tertia Hulst.

MEE Infolijn 010 282 11 11 (ma t/m vr 9-17 uur)

Sociale kaarten wijzen u de weg

Landelijk is er Sociale Kaart Nederland die burgers en professionals met een sociale kaart ondersteunt. Deze Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.