Contact opnemen

Object reference not set to an instance of an object.

0180 517590 (KrimpenWijzer)

KrimpenWijzer

Gezondheidscentrum 

Groenendaal 1

2922 CJ Krimpen aan den IJssel

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur

De KrimpenWijzer is er voor alle inwoners, vrijwilligers en mantelzorgers van Krimpen aan den IJssel.

Waarvoor kunnen inwoners bij de KrimpenWijzer terecht?
Inwoners, vrijwilligers en mantelzorgers kunnen bij de KrimpenWijzer terecht voor al hun vragen en ondersteuning
op het gebied van welzijn, zorg, opvoeden en opgroeien en alles wat hiermee samenhangt. De KrimpenWijzer ondersteunt inwoners, vrijwilligers en mantelzorgers bij het vinden van mogelijkheden om hen probleem op te lossen. Hierdoor kunnen zij langer mee blijven doen in de samenleving. De KrimpenWijzer geeft informatie, biedt een luisterend oor en denkt met inwoners mee.


SamenwerkingspartnerKrimpenWijzer.png

Diensten in deze gemeente

Mike (Fiets)

Mees gaat door weer en wind op zijn fiets naar school

Mees (13) heeft geen speciaal vervoer meer nodig! Sinds kort gaat hij, zelfs door weer en wind, alleen op de fiets naar school. Op 4 september behaalde hij namelijk zijn Fietscertificaat van MEE. Samen met zijn fietsmaatje Nicolas fietste hij in de zomervakantie iedere week de route van zijn huis naar De Piloot, een school voor kinderen met gedragsproblematiek.

Lees meer ...

Sociale kaart Nederland wijst u de weg

MEE ondersteunt, in samenwerking met Isatis Care, burgers en professionals met Sociale Kaart Nederland. De Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen. Meer informatie->