Contact opnemen

Object reference not set to an instance of an object.

010 282 11 11 (ma-vr 9-12 uur)

Welzijn- en zorgplein

Het Welzijn- en Zorgplein (WZP) is een laagdrempelig inlooppunt waar u met vragen over wonen, welzijn en zorg terecht kunt. Ook als u zoekt naar hulp en ondersteuning bent u welkom. De professionals brengen samen met u in kaart wat u nodig heeft en welke oplossingen er zijn.

  • Adres: Bongerd 2A (buurthuis de Wel)
  • Telefoon: 010 - 7074900
  • Openingstijden: elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur 

Welke professionals?

Het WZP werkt samen met het sociaal wijkteam. Hieraan nemen deel: vrijwilligers en het maatschappelijk werk. Andere samenwerkingspartners zijn het Wmo-loket,  het Centrum voor Jeugd en Gezin, de buurtmoeders, andere zorgaanbieders, onafhankelijke cliëntondersteuners, huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

Jeugd
Jeugdigen en hun ouders kunnen voor informatie en advies over opvoeden, opgroeien, gezondheid en jeugdhulp contact opnemen met het Centrum voor Jeugd en Gezin: www.cjgcapelleaandenijssel.nl (010) 2423200.

Zorg
Bij het Wmo-loket in het gemeentehuis kunt u terecht voor informatie, advies en vragen. Via het digitaal loket kunt u digitaal een afspraak plannen. Voor meer informatie kunt u ook bellen met het Wmo-loket op telefoonnummer  (010) 2848331.

Werk
De gemeente staat klaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen, zowel werkgevers als werkzoekenden. Dat gaat via het Werkplein IJsselgemeenten. Kijk voor meer informatie op www.werkpleinijsselgemeenten.nl of bel met (010) 2848400.

 

 

Capelle.png

Diensten in deze gemeente

Sociale kaart Nederland wijst u de weg

MEE ondersteunt, in samenwerking met Isatis Care, burgers en professionals met Sociale Kaart Nederland. De Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen. Meer informatie->