24 juni, 2019

Wij hebben met ingang van het nieuwe schooljaar eind augustus 2019 twee uitdagende vacatures voor de functie van:

Jobcoach

Gemiddeld 32 uur per week

Vanuit de succesvolle Jobacademie van Openbaar onderwijs scholenkoepel BOOR volgen leerlingen vanuit VSO-onderwijs een arbeidstraining-programma bij een werkgever. Zij worden een jaar lang begeleid door een leerkracht voor wat betreft de theorie. Daarnaast begeleidt jij ze vanuit MEE als Jobcoach bij het in de praktijk brengen van de geleerde vaardigheden. Het uiteindelijke doel is uitstroom naar een regulier betaalde baan.

Als Jobcoach bied je de leerling met een beperking en de werkgever op methodische wijze ondersteuning, gericht op werknemersvaardigheden. Je overlegt met de werkgever over subsidiemogelijkheden, wet- en regelgeving, het scheppen van de juiste randvoorwaarden en het doen van relevante aanpassingen.

Je neemt deel aan de selectieprocedure van leerlingen. Samen met de leerling stel je een methodisch coaching-plan op, gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid. Je ondersteunt de leerling bij het opbouwen en onderhouden van positieve relaties met leidinggevende en collega’s. Daarnaast ga je actief op zoek naar beschikbare vacatures en bied je ondersteuning bij de uitstroom naar een passende baan.

Wij vragen van jou

Je beschikt over HBO niveau en bent in het bezit van een afgeronde opleiding voor Jobcoach. Je hebt kennis van de arbeidsmarkt en de regelgeving op het gebied van arbeidsbemiddeling en stimuleringsregelingen. Je hebt kennis van begeleidingsmethodieken en gesprekstechnieken.

Je hebt ervaring als coach en je bent bekend met de specifieke problematiek en gedragsproblemen bij leerlingen met een beperking. Je beschikt over het vermogen om snel een inschatting te maken van de (ontwikkel)mogelijkheden van jouw leerlingen en kunt hier adequaat op inspelen.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Ons aanbod

Wij bieden je een dienstverband in een fijne werkomgeving waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Je doet mee aan een project dat inmiddels zeer succesvol is.

De aanstelling is één jaar met uitzicht op verlenging.

De functie is ingedeeld in functiegroep 50 van de cao Gehandicaptenzorg.Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 2.345,- en maximaal € 3.505,- bij een 36-urige (fulltime) werkweek. Ook bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op financiële producten van Centraal Beheer.

 

Heb je vragen?

Bel even met Marjonne Meijer via 06 – 551 30 393. Marjonne staat je graag te woord.

Wil je solliciteren?

Stuur dan voor 5 juli 2019 jouw sollicitatiebrief met CV naar onze afdeling P&O via personeelszaken@meerotterdam.nl

Sociale kaart Nederland wijst u de weg

MEE ondersteunt, in samenwerking met Isatis Care, burgers en professionals met Sociale Kaart Nederland. De Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen. Meer informatie->