21 augustus, 2019

Training voor jongvolwassenen van wie het lijf niet meer doet wat het moet doen. De training start 17 september.

Leer je zelfvertrouwen terug te krijgen, wordt begeleid op weg naar zelfstandigheid en kijk naar je nieuwe leven. Hoe wil je dat het er uit gaat zien? Samen met jongeren die in dezelfde situatie zitten ga je met trainers op zoek naar antwoorden op je vragen. Want dat je af en toe hulp nodig hebt, betekent niet dat je afhankelijk moet zijn. Het blijft jouw leven en jij blijft de baas.

Op jouw weg naar zelfstandigheid en volwassenheid verandert er veel. Het is niet alleen goed maar ook leuk om nu in jezelf te investeren.

Tijdens deze training ga je praktisch aan de slag en wordt er ook altijd veel gelachen. Volg de trainingen van Regie over eigen leven en daarna:

• weet je wat je kan en waar je hulp bij moet vragen

• weet je hoe je jouw leven zo kunt inrichten dat je zelf de baas blijft

• kun je jezelf presenteren en solliciteren

• kun je je positieve zelfbeeld vasthouden en trots op jezelf te zijn

Deze training wordt gegeven i.s.m. MEE Rotterdam Rijnmond.

 

Meer informatie of aanmelden?

Kijk op: rijndam.nl/polikliniekjongvolwassenen

 

Sociale kaarten wijzen u de weg

Landelijk is er Sociale Kaart Nederland die burgers en professionals met een sociale kaart ondersteunt. Deze Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.