7 december, 2018

MEE is al jarenlang succesvol actief in de individuele ondersteuning van mensen met een beperking om te gaan sporten/bewegen. Wij hebben per direct een vacature voor een:

Consulent sport en vrije tijd  (28-32 uur per week)

Voor mensen met een beperking is het lastiger om te gaan sporten en deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten. De consulenten treden op als intermediair tussen vraag en aanbod op het gebied van sport en vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een beperking.

De werkzaamheden bestaan uit:

  1. Het bieden van informatie, ondersteuning en advies over sport en vrijetijdsactiviteiten aan de cliënt en andere belanghebbenden zoals verenigingen en organisaties;
  2. De bemiddeling en/of coördinatie ten behoeve van de cliënt met het doel de vraag van de cliëntte realiseren;
  3. De coördinatie en evaluatie van de vraag van de cliënt en het aanbod;
  4. Het bieden van informatie, ondersteuning en advies aan sport- en vrijetijdsverenigingen/ organisaties;
  5. Het signaleren en, indien mogelijk, oplossen van knelpunten, leemten en tekorten;
  6. Rapportage en verslaglegging.

Wij zoeken: een flexibele en enthousiaste kandidaat met een afgeronde relevante HBO opleiding, kennis en ervaring op het gebied van (aangepaste) sport- en vrijetijdsactiviteiten en de sociale sport kaart in ons werkgebied.

Je hebt aantoonbare affiniteit met onze doelgroep en vindt het belangrijk dat mensen met een beperking volwaardig kunnen participeren in onze samenleving, ook op het gebied van sport en bewegen. Je bent vasthoudend, in staat te enthousiasmeren en communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus.

Wij bieden:
een dienstverband van in eerste instantie één jaar in een dynamische werkomgeving waarin zowel zelfstandig als binnen een team wordt gewerkt. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 3.505,00 (FWG 50) bij een 36-urige werkweek (fulltime) conform de CAO Gehandicaptenzorg. 

Heb je vragen?
Neem voor vragen over de inhoud van de functie contact op met Liesbeth Nicolas (manager marketing & innovatie) via telefoonnummer 06 - 5497 3148.

Wil je solliciteren?
Stuur dan voor 18 december 2018 een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar de afdeling P&O via personeelszaken@meerotterdam.nl. De eerste gespreksronde is gepland op 19 of 20 december 2018.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid zal een interne kandidaat worden aangesteld. Mensen met een beperking en mensen van niet Nederlandse afkomst worden met nadruk uitgenodigd te solliciteren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sociale kaart Nederland wijst u de weg

MEE ondersteunt, in samenwerking met Isatis Care, burgers en professionals met Sociale Kaart Nederland. De Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen. Meer informatie->