19 augustus, 2019

Het traject

Je krijgt een professioneel traject aangeboden in een plezierige werksfeer. Je wordt meteen ingezet als Wijkteammedewerker in een wijkteam en leert al werkende. Hierbij word je gekoppeld aan een ervaren praktijkbegeleider, waarmee je op een gestructureerde regelmatige basis individuele coaching-gesprekken en groepsgesprekken hebt. Daarnaast bieden we je:

  • Een grondige kennismaking met de ondersteuning van mensen met een beperking in de context van een wijkteam;
  • Diverse één- tot tweedaagse trainingen, waaronder diverse basistrainingen met betrekking tot de doelgroep en een basistraining sociale netwerk versterking;
  • Diepgaande theoretische kennis over onder andere procesmatige dienstverlening, relevante wetgeving en schuldhulpverlening.

Na een afloop van het traject (ongeveer een half jaar) ben je volwaardig inzetbaar als cliëntondersteuner binnen een wijkteam.

Voor meer informatie over de functie, open de complete vacaturetekst. 

 

Sociale kaarten wijzen u de weg

Landelijk is er Sociale Kaart Nederland die burgers en professionals met een sociale kaart ondersteunt. Deze Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.