24 december, 2018

Binnen het team Zorg Onderwijs Specialisten hebben wij per direct een aantal uitdagende vacatures voor de functie van:

Zorg & Onderwijsspecialist

24 – 36 uur per week

Sinds 1 augustus 2018 bieden gegunde zorgaanbieders in de gemeente Rotterdam jeugdhulp op scholen. Dit worden ook wel onderwijszorgarrangementen (OZA) genoemd. In een OZA werken het onderwijs en jeugdhulp nauw samen in een integraal programma. Hierbij staan de hulpvraag en de ondersteuningsbehoefte van het kind (of het gezin) altijd centraal.

De Zorg- en Onderwijsspecialist (ZOS) draagt zorg voor toeleiding naar een OZA. Er wordt samen met het kind en de ouders onderzocht of jeugdhulp op school de beste optie is, of dat er een vergelijkbaar alternatief mogelijk is. De ZOS geeft ouders informatie en advies en, waar nodig, bepaalt hij/zij de doelen en duur van de ondersteuning. Daarnaast analyseert en onderzoekt de ZOS specifieke groepen kwetsbare leerlingen, signaleert trends en ontwikkelingen en rapporteert hierover. Ook werkt de ZOS samen met de gemeente aan een visie op cliëntondersteuning op het snijvlak van zorg en onderwijs.

Wij vragen van jou

Voor de uitvoering van deze taken zijn wij op zoek naar flexibele en enthousiaste kandidaten met een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur MWD of Social Work). Daarnaast ben je resultaatgericht, in staat om projectmatig te werken en de werkzaamheden vanuit voortschrijdend inzicht te evalueren (en aan te passen). Je kan uitstekend omgaan met veranderende omstandigheden, hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en van de verschillende doelgroepen. Je bent volledig SKJ-geregistreerd en in staat om de rol van casusregisseur op je te nemen.

Ons aanbod

Wij bieden een dienstverband in een dynamische werkomgeving waarin zowel zelfstandig als in teamverband wordt gewerkt. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 2.675,- en maximaal     € 3.948,- (FWG 55) bij een 36-urige werkweek (CAO Gehandicaptenzorg). Ook bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op financiële producten van Centraal Beheer.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Marjonne Meijer. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 06 – 55130393 of met Jurian Hensen, bereikbaar via telefoonnummer: 06 – 55130403. Marjonne en Jurian staan je graag te woord.

Wil je solliciteren?

Stuur dan uiterlijk donderdag 31 januari 2019 een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar onze afdeling P&O via personeelszaken@meerotterdam.nl.

Mensen met een beperking en mensen van niet Nederlandse afkomst worden met nadruk uitgenodigd te solliciteren. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid wordt de functie in eerste instantie aangeboden aan de interne sollicitant(en). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sociale kaart Nederland wijst u de weg

MEE ondersteunt, in samenwerking met Isatis Care, burgers en professionals met Sociale Kaart Nederland. De Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen. Meer informatie->