25 juli, 2019

Wij hebben een vacature voor de functie van Teamleider (gemiddeld 24 uur per week)

De functie van teamleider is nieuw binnen onze organisatie. Als teamleider geef je op coachende wijze leiding aan de zorg & onderwijsspecialisten, medewerkers primair passend onderwijs (PPO) en onze jobcoaches. Je zorgt ervoor dat jouw medewerkers in een fijne werksfeer, doelmatig hun werk kunnen uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarplannen van jouw teams en de realisatie van de gemaakte resultaatafspraken en activiteitenplanningen. Je werkt nauw samen met onze accountmanager schoolmaatschappelijk werk, die samen met jou in dit domein werkt. Je signaleert ontwikkelingen en mogelijkheden en brengt deze verder in de organisatie. Je onderhoudt contacten met belangrijke partners in het werkveld en initieert samenwerking. Je onderhoudt ook contacten met beleidsambtenaren en accounthouders van de gemeente en stelt subsidie-aanvragen en verantwoordingen op.

Wij vragen van jou

Vakkennis op HBO niveau en minimaal 2 jaar ervaring in leidinggeven van HBO-professionals. Je hebt kennis en ervaring in het domein van zorg en onderwijs. Je bent bekend met gemeentelijke (ambtelijke) werkwijzen en bent gewend om in een complexe omgeving te werken. Je bent gericht op samenwerken en het behalen van resultaten.

Ons aanbod 

Wij bieden een dienstverband in een dynamische werkomgeving, waarin je vorm kunt geven aan deze nieuwe functie.

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging.

Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal €. 3.728,-- bij een 36-urige (fulltime) werkweek. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op financiële producten van Centraal Beheer.

Heb je vragen? 

Neem dan contact op met Hans Beuving via 06 41192421. Hans staat je graag te woord.

Wil je solliciteren? 

Stuur dan uiterlijk 16 augustus 2019 een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar onze afdeling P&O via personeelszaken@meerotterdam.nl.

Houd er rekening mee dat de eerste sollicitatieronde plaats vindt op 22 augustus. De vervolggesprekken zijn op 26 augustus.

Sociale kaarten wijzen u de weg

Landelijk is er Sociale Kaart Nederland die burgers en professionals met een sociale kaart ondersteunt. Deze Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.