24 januari, 2018

In het voorjaar verhuist het kantoor van MEE Rotterdam Rijnmond naar een nieuwe locatie: Boompjes 554 vlakbij de Erasmusbrug.

In 2018 gaan er medewerkers richting Vraagwijzers, wijkteams en andere kantoren van de gemeente Rotterdam. Hierdoor blijft er op de twee etages aan de Schiedamse Vest 154 ruimte over. Twee etages is teveel ruimte en 1 etage is eigenlijk net te krap. Het pand aan de Boompjes is daarom een goed alternatief. De nieuwe ruimte wordt nu ingericht en voorzien van een aangepast toilet. Na een korte verbouwing lijkt een verhuizing in april haalbaar.

Wie verhuizen er mee? Naast de medewerkers van het team Zorg- en Onderwijsspecialisten, het team Langdurige Ondersteuning (WLZ), groepsvoorlichting en de medewerker Infolijn, gaat de volledige ondersteuning (secretariaat, FEZ, P&O, ICT en Communicatie) en de afdeling Marketing en Innovatie en last but not least het MT inclusief regiomanagers mee naar Boompjes 554, 2e etage.

undefined

Uitzicht op de havens vanuit het nieuwe kantoor:

undefined  undefined

 

  undefined

Het nieuwe adres wordt: Boompjes 554, 3011 XZ Rotterdam. Meer informatie volgt later.

 

 

Sociale kaart Nederland wijst u de weg

MEE ondersteunt, in samenwerking met Isatis Care, burgers en professionals met Sociale Kaart Nederland. De Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen. Meer informatie->