29 november, 2017

Donderdagavond 29 november om 20:30 uur is het weer zover. De start van een nieuwe serie Kitchen Impossible. Op NET5 word je de komende weken meegenomen in de ontwikkelingen van de nieuwe brigade van chefkok Robert Kranenborg en zijn souschef Mounir. De presentatie ligt dit jaar in handen van Nicolette van Dam. 

 

Wat mag je verwachten in de eerste aflevering? Natuurlijk de kennismaking met de deelnemers maar ook de opdracht die Kranenborg voor ze formuleert; samen leren, samen optrekken en elkaar samen helpen om het beste uit jezelf te halen. Iedere deelnemer in zijn of haar eigen tempo en rekening houdend met ieders vermogen en talent. Kranenborg weet hoe je met het enthousiasme en motivatie van de deelnemers grote dingen kunt bereiken.  

 

We proberen dit jaar de impact en aandacht die de serie gaat opleveren te vertalen naar een voor werkgevers aantrekkelijke boodschap die luidt dat participatie en inclusie een opdracht is voor ons allemaal en ook voor bedrijven veel voorspelbare (en soms onverwachte) voordelen oplevert. Een samenwerking met MEE is randvoorwaardelijk om die voordelen te ervaren. MEE is bij uitstek de organisatie die met een landelijk dekkend netwerk van deskundigen bedrijven en overheden helpt om, op basis van 70 jaar ervaring en de levensbrede, integrale aanpak, mensen met een licht verstandelijke beperking duurzaam inzetbaar maakt en houdt. 

 

Als een bedrijf meer wil weten over de voordelen en zicht wil krijgen op waar die voordelen zich in hun organisatie bevinden, nodigen we ze uit om kennis te maken. Dat doen we door ze te verwijzen naar de landingspage: www.meewerkgevers.nl en ze daar te verleiden om een afspraak te maken.   

  

Tot slot nodig ik je vooral uit om te gaan kijken! Het levert je gegarandeerd een grote glimlach op. Een glimlach die ook op het gezicht van een ondernemer staat als hij samen met MEE en met al onze mensen inhoud en vorm geeft aan een inclusieve samenleving. 

 

Binnen MEE Rotterdam Rijnmond is Marco Edink contactpersoon voor bedrijven: marco.edink@meerotterdam.nl

 

undefined

 

 

 

 

 

Sociale kaart Nederland wijst u de weg

MEE ondersteunt, in samenwerking met Isatis Care, burgers en professionals met Sociale Kaart Nederland. De Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen. Meer informatie->