5 februari, 2019

Wij hebben per direct een vacature voor de functie van:

Gedragsdeskundige (24 – 36 uur per week)

Als gedragsdeskundige lever je een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van mensen met een beperking. In deze functie geef je individuele werkbegeleiding, geef je leiding aan de casuïstiekbesprekingen en bewaak je de kwaliteit van de dienstverlening. Het uitvoeren van diagnostisch onderzoek maakt onderdeel uit van de functie.

Gedragsdeskundigen van MEE maken onderdeel uit van het Expertiseteam in Rotterdam (ondersteuning van medewerkers in de gemeentelijke loketten en wijkteams) of worden ingezet als expert binnen de gemeenten Schiedam, Barendrecht en Ridderkerk.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gedragsdeskundige in het bezit van een basisaantekening Psychodiagnostiek en SKJ-registratie. Wij vragen aantoonbare relevante werkervaring, bij voorkeur met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en/of stoornissen in het autistisch spectrum en/of bijkomende psychiatrische problematiek. We zijn op zoek naar kandidaten die zich kunnen verhouden tot een dynamische werkomgeving, waarin zowel zelfstandig als binnen teamverband wordt gewerkt.

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste benoeming. De functie is ingedeeld in functiegroep 60 van de cao Gehandicaptenzorg. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 4.499,- bij een 36-urige (fulltime) werkweek.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hans Beuving via telefoonnummer

010 – 282 11 44. Hans staat je graag te woord. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je korte motivatie met CV zo snel mogelijk, maar uiterlijk 28 februari 2019, naar personeelszaken@meerotterdam.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sociale kaart Nederland wijst u de weg

MEE ondersteunt, in samenwerking met Isatis Care, burgers en professionals met Sociale Kaart Nederland. De Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen. Meer informatie->