Grip op je leven

Meedoen betekent grip op je leven hebben en houden. Meedoen betekent meer dan goede hulp en ondersteuning. Meedoen betekent zelf de regie voeren en verantwoordelijkheid nemen. Meedoen betekent zelfstandig wonen, naar school gaan, werk hebben. Daarom staat MEE voor meedoen mogelijk maken.

Uitgelicht nieuwsbericht

Uitvoeringspraktijk cliëntondersteuning kan beter

De MEE-organisaties hebben met instemming kennisgenomen van de brief van staatssecretaris Van Rijn aan de Tweede Kamer, waarin hij voorstellen doet voor de verdere ontwikkeling en versterking van de cliëntondersteuning. Ook delen zij zijn conclusie dat er in de huidige uitvoeringspraktijk nog veel verbeteringen mogelijk zijn.

Lees meer ...

Contact

MEE heeft weer interessante vacatures! Ga snel naar Werken bij MEE (onderaan de pagina). Heb je een vraag aan MEE? Stel ons jouw vraag. Medewerkers van MEE helpen je verder op weg.

Sociale kaart wijst u de weg

MEE ondersteunt, in samenwerking met Isatis Care, burgers en professionals met de Sociale Kaart. De Sociale Kaart bestaat uit meer dan 60.000 organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen. Meer informatie->

Aangesloten gemeenten