Grip op je leven

Meedoen is grip op je leven hebben en houden. Meedoen is meer dan hulp en ondersteuning. Meedoen is zelfstandig wonen, naar school gaan, werk hebben. Experts van MEE maken meedoen mogelijk. Voor iedereen met een beperking.

Uitgelicht nieuwsbericht

Projectmedewerker MEE op Weg (voor gemiddeld 16 uur per week)

Wij hebben per direct een vacature voor de uitdagende functie van: Projectmedewerker MEE op Weg (voor gemiddeld 16 uur per week) MEE op Weg is een vorm van dienstverlening waardoor mensen met een beperking kunnen leren zelfstandig te reizen, met openbaar vervoer of met de fiets. Voor een groot deel bestaat onze doelgroep uit leerlingen van het VSO, maar ook ouderen krijgen de kans om dit te leren. Het trainen in het reizen levert heel veel op voor mensen: de wereld gaat letterlijk voor hen open en daardoor kunnen ze meer sociale contacten onderhouden, meer leren en groeien in zelfstandigheid.

Lees meer ...

Sociale kaarten wijzen u de weg

Landelijk is er Sociale Kaart Nederland die burgers en professionals met een sociale kaart ondersteunt. Deze Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.