Grip op je leven. Bel 010 282 11 11

Meedoen is grip op je leven hebben en houden. Meedoen is meer dan goede hulp en ondersteuning. Meedoen is zelfstandig wonen, naar school gaan, werk hebben. Experts van MEE maken meedoen mogelijk voor mensen met een beperking.

Uitgelicht nieuwsbericht

Maatregelen bij MEE Rotterdam vanwege coronavirus

MEE Rotterdam heeft een aantal maatregelen genomen in lijn met de besluiten van kabinet/RIVM. Medewerkers van MEE proberen face tot face contacten met hun cliënten te voorkomen. De meeste contacten zullen via telefoon plaatsvinden. Het kantoor van MEE blijft voorlopig gesloten voor bezoek. De informatielijn 010 282 11 11 blijft in bedrijf op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Iedereen kan ons ook via mail bereiken: toegang@blijfmeedoen.nl

Lees meer ...

Sociale kaarten wijzen u de weg

Landelijk is er Sociale Kaart Nederland die burgers en professionals met een sociale kaart ondersteunt. Deze Sociale Kaart bestaat uit tienduizenden organisaties rond arbeid, onderwijs, sport, wonen, welzijn en zorg. Iedereen gebruikt dagelijks deze data om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.